KONFIRMATION

TIL DEN STORE DAG

CHEFS TABLE

– KONFIRMATIONSMENU

  • VÆLG EN FORRET

    • Rørt tun mousse serveret med rejer, salat, citron, æg, tomat og krydderurte-creme
    • Klassisk rejecocktail med salat, asparges, citron, caviar og tomat dressing
    • Tarteletter med høns i asparges serveret med tomat og hakket persille
    • Bagt laks med chili, honning og mandler serveret med salat, citron og tomat samt krydderurte dressing. Hertil brød og smør

    HOVEDRET FRA BUFFET
 MED 2 SLAGS KØD OG TILBEHØR

    • Helstegt oksefilet
    • Marineret kalkun cuvette
    • Kalveculotte
    • Honningbagt benskinke
    • Helstegt oksemørbrad + 25,- 

      Smør stegte kartofler med krydderurter og sauteret løg
      Fløde kartofler
      Blandet sprøde salater med friske grøntsager og dressing
      Syltede hvidløg, oliven mix, cremet ost, lidt tørt knas
      Tomat salat med frisk mozzarella, løg og pesto
      Salat af hvedekerner med soltørrede tomater og forårsløg
      Rødvins sauce

    DESSERTEN

    • Chokolade konfekt kage serveret med scoop selv is, jordbær, vanilje, hertil frisk frugt og syltede bær