KONFIRMATION
TIL DEN STORE DAG
CHEFS TABLE
– KONFIRMATIONSMENU
VÆLG EN FORRET
- Rørt tun mousse serveret med rejer, salat, citron, æg, tomat og krydderurte-creme
- Klassisk rejecocktail med salat, asparges, citron, caviar og tomat dressing
- Tarteletter med høns i asparges serveret med tomat og hakket persille
- Bagt laks med chili, honning og mandler serveret med salat, citron og tomat samt krydderurte dressing. Hertil brød og smør
HOVEDRET FRA BUFFET MED 2 SLAGS KØD OG TILBEHØR
- Helstegt oksefilet
- Marineret kalkun cuvette
- Kalveculotte
- Honningbagt benskinke
- Helstegt oksemørbrad + 45,-
Smør stegte kartofler med krydderurter og sauteret løg
Fløde kartofler
Blandet sprøde salater med friske grøntsager og dressing
Syltede hvidløg, oliven mix, cremet ost, lidt tørt knas
Tomat salat med frisk mozzarella, løg og pesto
Salat af hvedekerner med soltørrede tomater og forårsløg
Rødvins sauce
DESSERTEN
- Chokolade konfekt kage serveret med scoop selv is, jordbær, vanilje, hertil frisk frugt og syltede bær
