JULEFROKOST
TIL EN FESTLIG AFTEN
JULEFROKOST FRA CHEFS TABLE
Har du styr på årets julefrokostmenu?
Hos Chefs Table sammensætter vi gerne en menu, der passer til din julefrokost.
Ønsker du en anderledes julefrokost, så prøv vores juletapas, som giver en helt ny smagsoplevelse til den klassiske julefrokostaften.
Alle vores julemenuer skal afhentes: Søby-Højslev Arena, Stoholmvej 20, 7840 Højslev

JULETAPAS
Det kolde
- Rødbede gravad-laks med dild aioli og toast
- Hvidløgsstegte kæmperejer med ærteskud og chili creme
- Skiver af grillet kalv med friteret kapers og små løg
- Ørred toast med brøndkarse, friske små perler og vagtel æg
- Skinke med feldsalat, bøgehatte og Manchego ost
- Provencial pate med porrecreme, æbler og sprøde jordskokker
De lune retter
- Braiseret svinekæber med rodfrugter og glace
- Medaljon af kalvfilet med honning syltede gule beder, bær sauce og bagt parmesan – hertil kartoffel tårn med rosmarin og serrano
Desserten
- Mazarin og chokolade med kirsebær ganche mousse
Brød, brunet-saltet smør og julet-tapanade (tilkøbes for kr. 30,- pr pers.)
Tapasmenuen er anrettet og tilberedt. Der er få ting som skal varmes, vejledning følger naturligvis med.
KLASSISK JULEFROKOST
Vi tilbyder igen i år også den klassiske julefrokost
- Hvide sild med karrysalat og løg
- Stegte sild med tomatrelish og syltede rødløg
- Rødspættefileter med remoulade og citron
- Rugbrød og smør
- Bagt laks og marinerede rejer med urtecreme og flutes
- Tarteletter med høns i asparges
- Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
- Gammeldags flæskesteg med sprød svær
- Hjemmelavede lune frikadeller
- Slagterens julemedister
- Confiterede andelår
- Langtidsbraisserede svinekæber
- Brunede kartofler, grønlangkål, rødkål, sovs og chips
- Klassisk risalamande med lun kirsebærsovs
- 3 slags ost og cremet brie med tørrede frugter, vindruer og kiks
Ønsker du også natmad?
Cremet Kartoffel-porre suppe med bacon, purløg og brød.
