Afhentning fra kl. 12.00 til kl. 15.00 ved Kulturcenter Skive
Til forretterne: Hjemmebagt surdejsbrød samt saltet-brunet smør
Forret (Lun):
Ballotine af torsk og jomfruhummer serveret med hummer-mousseline sauce og dild olie, – hertil syltede vinteræbler, jordskokke-chips og friske urter.
Mellemret:
Terrine af kalv og gris med kantareller serveret med sprøde syltede gule-beder samt små salater og brombær glace.
Hovedret:
Grillet Oksemørbrad med ristede svampe, grøn pastinak timbale og karamelliserede løg, hertil smør-asparges, kartoffel med duchesse og kraftig sauce
Dessert:
Gateau Marcel anno 2021 mørk og hvid chokolade med et tvist af citrus
Serveret med hjemmelavet vaniljeparfait og syltede kirsebær i amaretto
4 retters menu kr. 375,-
2 stk. Kransekager dyppet i chokolade kr. 20,-