• Hjem
  • Chefs Table
  • All About Food Events
  • Menuer
  • Konfirmation
  • Kontakt

MENUER



LÆS MERE OM ALLE VORES MENUER HER



OLD FASHION



- DET GODE DANSKE KØKKEN



FORRETTER

  • Tarteletter med høns i asparges serveret med frisk hakket tomat og persille conkasse
  • Koldrøget laks serveret på salat hertil asparges og krydderurter creme
  • Rejecocktail anrettet på salat, asparges, tomat, kaviar og hjemmelavet rød dressing. Hertil frisk bagt brød samt smør

HOVEDRETTER

  • Gl. dags kalvesteg stegt som vildt, serveret med, waldorff salat og tyttebær marmelade, asier, brunede- hvide kartofler, bagte bønner med bacon, hertil vildtsauce
  • Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier og kartoffel chips, hertil brunede- hvide kartofler samt brun sovs
  • Rosastegt oksefilet på stegte svampe serveret med, bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og hertil klassisk sauce Bordelaise/rødvinssauce


DESSERTER

  • Nøddebund serveret på fad med rørt is og syltede bær samt friske frugter, serveret med bærsauce
  • Vanilje Pocheret pære serveret med vanilje fløde is, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær
  • Isbombe med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandelflager samt frisk frugt

3 retter pris 295,-

NEW MODERN



- SPÆNDENDE RETTER MED SÆRPRÆG



FORRETTER

  • Carpaccio af rimmet laks med sprød persille-crouton, salat af krydderurter med reven citrus og rød piment pesto
  • Svinekæbe terrine med foie gras anrettet med feld-mitzunasalat, anrettet med sprøde jordskokker og rødvins glace
  • Hummer bisque suppe serveret med stegt kammusling, dampet hvid fisk og karse. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapanade og smør

HOVEDRETTER

  • Medaljon af oksefilet serveret på stegte svampe og løg, anrettet med porretimbale med sprød frit, smørdampet bønner, hertil kartoffeltårn rullet i urterasp samt lys timian-cremesauce
  • Vildsvinefilet med enebær og rosmarin anrettet på honning bagte porre og tranebær, hertil bagt svampemousse og glaseret rødløg samt kartoffel Gratin og kraftig sky sauce
  • Rosastegt krondyr filet anrettet med stegte østershatte og æbler, gulerodstimbale samt rødbedepure, hertil smørdampet forårsløg, Pommes Anna og portvins sauce

DESSERTER

  • Chokolade mousse af Belgisk chokolade anrettet med portvins marinerede brombær samt knas af karamel-chokolade praliné og brombær glace
  • Æble parfait med marinerede æbletern, kanel creme og hertil rød æble sirup samt sprøde mandel flager
  • Chokoladekage serveret med hvid chokolade fløde, hertil mango og hindbær coulis.

3 retter pris 325,-

Qulinarisk



- EN OPLEVELSE FOR SANSERNE



FORRETTER

  • Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud
    ​med ristet-saltet mandler og kørvel pesto
  • Ristet laks anrettet på sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce
  • Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåbær, hertil mild senneps creme og skovsyre. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapanade og smør

HOVEDRETTER

  • Lammekrone og skank serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure samt grov kartoffel duchess og calvadossauce
  • Helstegt oksemørbrad og rilette af hale serveret på saute af spæde løg, hertil svampe timbale, Pommes Anna og kraftig trøffelsauce
  • Rosastegt kalvefilet serveret med smør stegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, hertil tomat glaseret kartoffel kage og sky sauce


DESSERTER

  • Creme brulée, chokoladekage og frisk hindbær sorbet
  • Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager og karamelkage,
    skÿr mousse og chokolade ganache
  • Chokolade fondant serveret med engelsk vanilje creme tilsmagt portvin,
    hertil figne-is creme

3 retter pris 350,-

Chefs Buffet



- MENU NR. 1



FORRET PÅ TALLERKEN

  • Kæmperejer med hvidløg og krydderurter severes med forskellige salater, marineret asparges og kørvel creme, hertil lunt brød samt saltet smør

HOVEDRET FRA BUFFET MED 2 SLAGS KØD

  • Helstegt oksefilet og langtidsbagt honning/chili benskinke.
    Ristede små kartofler med pesille pesto.

    Svampe-porre tærte gratineret med parmesan.
    Blandet salat med friske grøntsager og dressing.
    Båndpasta salat med feta og karse.
    Hvidløg, oliven mix, lidt tørt knas Lys timiansauce.


DESSERT SERVERET PÅ FAD

  • Hjemmelavet islagkage med mandel kiks og friske frugter samt hindbær coulis.

Pris pr. pers 295,-

CHEFS BUFFET



- MENU NR. 2



FORRET PÅ TALLERKEN

  • Grillet laks serveret med syltede tomater og feldsalat
    ​samt sauce tatar og citrus perler, hertil brød og smør. 

    Til forretten serveres der lunt brød og smør samt oliven tapenade

HOVEDRET FRA BUFFET MED 3 SLAGS KØD

  • Langtidsstegt oksehøjreb med smørbagte hvidløg
    Fyldt kylling med souflefars
    Lammekølle bagt med rosmarin, hvidløg og timian
    Serveret med Pommes Anna, krydderstegte rissolles
    Pastasalat med oliven og feta
    Plukket salat med forskellige grøntsager
    Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikum pesto
    Kraftig rødvinssauce med champignon og bacon
    Groft brød og grov tzatziki.

DESSERT PÅ TALLERKEN

  • Chokolade kage med hvid chokolade mousse,
    hertil hjemmelavet hindbær parfait og nougat knas

Pris pr. person 350,-

CHEFS TABLE



- TAPAS MENU



Tilbehør. Groft brød, hummus, tapanade og soltørrettomat relish.


FORRETTER

  • Råmarineret laks med citrus og cronite af fennikel og urter
  • Lynstegt tun med soya og sesam, løg kompot
  • Hvidløgs-chili stegte kæmperejer serveret i saucen med urter i julienne
  • Gazpacho med agurk, reven citrus og syrnet crème
  • Luftørret okseinderlår med marineret ruccola, høvlet ost og sorte oliven
  • Serrano skinke med melon og frisk basilikum

HOVEDRETTER

Tilbehør. Pesto kartofler med parmesan, Cesar salat, kraftig sauce.

  • Stegt Chorizo pølser med artiskok og piment creme
  • Svinekæber med timian, hvidløg og bagte rodfrugter
  • Lamme culotter med rosmarin og gulerødder
  • Braiseret oksebryst med grillet løg og urter
  • Bagt kylling med tomat, hvidløg, salvie og citrus
  • Langstids bagt grisebryst glaseret med sød sauce

DESSERTER

  • Gode oste med sødt, druer og kiks
  • Tiramisu
  • Lemon tærte med let brændt marengs
  • Panna cotta og passion.

Hele tapas menu
= Pris pr. person 350,-
Vælg 3 forretter
+ 3 hovedretter
+ 2 desseteR
= Pris pr. person 275,-

CHEFS TABLE



- LÆKRE HAPSERE OG SMÅ ANRETNINGER



RECEPTIONS TAPAS

  • Bagte kæmperejer serveret med citrus aioli
  • Boghvedeblinis med røget laks og peberrodscreme
  • Tatar af røget laks anrettet med små toast
  • Grillet tun med ruccola pesto og syltet tomat
  • Kalve carpacio med salt trukken citron
  • Andeterrine med urter og blåbær coulis
  • Små krydret omeletter
  • Bagt lyssej/lakse mousse med persille og sprødt
  • Serranoskinke med melon og pesto
  • Spansk chorizopølse med tomat relish
  • Lufttørret okseinderlår med sorte Barrel oliven
  • Grillet svinemørbrad serveret med mild kørvel-peber mayo
  • Røget brie serveret med syltet nødder
  • Chokoladekage med nougatknas.

Serveres med groft brød og tapanader.


6 RETTER PRIS PR. PERSON KR. 150,-
8 RETTER PRIS PR. PERSON KR. 175,-
10 RETTER PRIS PR. PERSON KR. 200,-
14 RETTER PRIS PR. PERSON KR. 250,-

CHEFS TABLE



- EN DEJLIG FROKOST, RECEPTION
ELLER MINDEHØJTIDLIGHED



FROKOSTMENU

  • Grovbrød, rugbrød og smør
    Koldrøget laks med røræg og asparges, hertil krydderurte crème
    Æg og tomat med rejer og hakket purløg
    Serrano skinke med honing melon og pesto
    Lune frikadeller med rødkål
    Urtemarineret kartoffelsalat
    Pastasalat med feta, oliven, soltørret tomat og estragon
    2 slags oste med druer
    Bagt æblekage med vaniljecreme og figner

Pris pr. person 175,-

CHEFS TABLE



- NATMAD / SKRUB AF MAD



  • Pålægsbord med 3 slags pålæg og lun leverpostej
    med diverse tilbehør, rugbrød og grov boller
    Kr. 75,-

  • Årstidens suppe med brød. Kartoffelporre suppe med ristet bacon og purløg.
    Crèmet asparges suppe med kødboller. Jordskokke suppe med sprød Serrano. Kyllinge-karry suppe med ris
    Kr. 50,-

  • Croissanter med reje og kyllingesalat, blandet grønsalat
    Kr. 75,-

  • Lune frikadeller med kartoffelsalat og brød
    Kr. 75,-

  • Æggekage med bacon, tomat, purløg, sennep og rødbeder med rugbrød
    Kr. 75,-

  • Pariserbøf med rødbeder, hakket rødløg, peberrod, kapers og æggeblomme
    Kr. 95,-

  • Mørbrad i champignon a la crème med agurksalat, tomat og rugbrød
    Kr. 95,-


Chef's Table





Chef's Table | CVR: 29743789 | Stoholmvej 21, 7840 Nr. Søby | Tlf.: 23725453