MENUER

LÆS MERE OM ALLE VORES MENUER HER

OLD FASHION

– DET GODE DANSKE KØKKEN

FORRETTER

  • Tarteletter med høns i asparges serveret med frisk hakket tomat og persille conkasse
  • Koldrøget laks serveret på salat hertil asparges og krydderurter creme
  • Rejecocktail anrettet på salat, asparges, tomat, kaviar og hjemmelavet rød dressing. Hertil frisk bagt brød samt smør

HOVEDRETTER

  • Gl. dags kalvesteg stegt som vildt, serveret med, waldorff salat og tyttebær marmelade, asier, brunede- hvide kartofler, bagte bønner med bacon, hertil vildtsauce
  • Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier og kartoffel chips, hertil brunede- hvide kartofler samt brun sovs
  • Rosastegt oksefilet på stegte svampe serveret med, bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og hertil klassisk sauce Bordelaise/rødvinssauce

DESSERTER

  • Nøddebund serveret på fad med rørt is og syltede bær samt friske frugter, serveret med bærsauce
  • Vanilje Pocheret pære serveret med vanilje fløde is, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær
  • Isbombe med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandelflager samt frisk frugt

NEW MODERN

– SPÆNDENDE RETTER MED SÆRPRÆG

FORRETTER

  • Carpaccio af rimmet laks med sprød persille-crouton, salat af krydderurter med reven citrus og rød piment pesto
  • Svinekæbe terrine med foie gras anrettet med feld-mitzunasalat, anrettet med sprøde jordskokker og rødvins glace
  • Hummer bisque suppe serveret med stegt kammusling, dampet hvid fisk og karse. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapanade og smør

HOVEDRETTER

  • Medaljon af oksefilet serveret på stegte svampe og løg, anrettet med porretimbale med sprød frit, smørdampet bønner, hertil kartoffeltårn rullet i urterasp samt lys timian-cremesauce
  • Vildsvinefilet med enebær og rosmarin anrettet på honning bagte porre og tranebær, hertil bagt svampemousse og glaseret rødløg samt kartoffel Gratin og kraftig sky sauce
  • Rosastegt krondyr filet anrettet med stegte østershatte og æbler, gulerodstimbale samt rødbedepure, hertil smørdampet forårsløg, Pommes Anna og portvins sauce

DESSERTER

  • Chokolade mousse af Belgisk chokolade anrettet med portvins marinerede brombær samt knas af karamel-chokolade praliné og brombær glace
  • Æble parfait med marinerede æbletern, kanel creme og hertil rød æble sirup samt sprøde mandel flager
  • Chokoladekage serveret med hvid chokolade fløde, hertil mango og hindbær coulis.

QULINARISK

– EN OPLEVELSE FOR SANSERNE

FORRETTER

  • Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud 
    ​med ristet-saltet mandler og kørvel pesto
  • Ristet laks anrettet på sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce
  • Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåbær, hertil mild senneps creme og skovsyre. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapanade og smør

HOVEDRETTER

  • Lammekrone og skank serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure samt grov kartoffel duchess og calvadossauce
  • Helstegt oksemørbrad og rilette af hale serveret på saute af spæde løg, hertil svampe timbale, Pommes Anna og kraftig trøffelsauce
  • Rosastegt kalvefilet serveret med smør stegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, hertil tomat glaseret kartoffel kage og sky sauce

DESSERTER

  • Creme brulée, chokoladekage og frisk hindbær sorbet
  • Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager og karamelkage, 
    skÿr mousse og chokolade ganache
  • Chokolade fondant serveret med engelsk vanilje creme tilsmagt portvin, 
    hertil figne-is creme

CHEFS BUFFET

– MENU NR. 1

FORRET PÅ TALLERKEN

  • Kæmperejer med hvidløg og krydderurter severes med forskellige salater, marineret asparges og kørvel creme, hertil lunt brød samt saltet smør

HOVEDRET FRA BUFFET MED 2 SLAGS KØD

  • Helstegt oksefilet og langtidsbagt honning/chili benskinke.
    Ristede små kartofler med pesille pesto.

    Svampe-porre tærte gratineret med parmesan.
    Blandet salat med friske grøntsager og dressing.
    Båndpasta salat med feta og karse.
    Hvidløg, oliven mix, lidt tørt knas Lys timiansauce.


DESSERT SERVERET PÅ FAD

  • Hjemmelavet islagkage med mandel kiks og friske frugter samt hindbær coulis.

CHEFS BUFFET

– MENU NR. 2

FORRET PÅ TALLERKEN

  • Grillet laks serveret med syltede tomater og feldsalat 
    ​samt sauce tatar og citrus perler, hertil brød og smør. 

    Til forretten serveres der lunt brød og smør samt oliven tapenade

HOVEDRET FRA BUFFET MED 3 SLAGS KØD

  • Langtidsstegt oksehøjreb med smørbagte hvidløg
    Fyldt kylling med souflefars
    Lammekølle bagt med rosmarin, hvidløg og timian
    Serveret med Pommes Anna, krydderstegte rissolles
    Pastasalat med oliven og feta
    Plukket salat med forskellige grøntsager
    Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikum pesto
    Kraftig rødvinssauce med champignon og bacon
    Groft brød og grov tzatziki.

DESSERT PÅ TALLERKEN

  • Chokolade kage med hvid chokolade mousse, 
    hertil hjemmelavet hindbær parfait og nougat knas

CHEFS TABLE

– TAPAS MENU

Serveres som portions anretninger.

FORRETTER

Tilbehør til forretterne. Groft brød, hummus, tapanade og soltørrettomat relish.

  • Chunks af røget-laks med citrusskum, perler og karse.
  • Lyn grillet tun i soya og krydderurter, syltede tomater og spæde skud
  • Hvidløgs-chili stegte kæmperejer med grøn creme og feldsalat.
  • Gazpacho med agurk, reven citrus og syrnet crème.
  • Luftørret okseinderlår med ruccola, pesto, høvlet ost og sorte oliven.
  • Trøffel salami med grillet artiskokker, asparges og hvidløgs dip.
  1.  

HOVEDRETTER

Tilbehør. Confiterede nye kartofler, frisk salat med frugter og bær.

  • Stegt Chorizo pølser med brændte grønne peber og rød piment creme.
  • Grillet og braiseret svinekæber med ærtepure og saltet hvidløg.
  • Lamme culotte med rosmarin og nye rødder.
  • Sprødstegt rillette af kalv med gulerods-mousse og persille-sauce.
  • Drumstick af kylling med grillede citroner og salvie
  • Langstidsbagt grisebryst glaseret med sød sauce.

DESSERTER

  • Tallegio ost med nødder i karamel, marineret æble og urte kiks
  • Choko konfektkage, hvid mousse og coulis.
  • Bagt citrus-lemon creme på mandelbund. 
  • Panna cotta og blåbær.
  1.  

CHEFS TABLE

– LÆKRE HAPSERE OG SMÅ ANRETNINGER

RECEPTIONS TAPAS

  • Bagte kæmperejer serveret med citrus aioli
  • Boghvedeblinis med røget laks og peberrodscreme
  • Tatar af røget laks anrettet med små toast
  • Grillet tun med ruccola pesto og syltet tomat
  • Kalve carpacio med salt trukken citron
  • Andeterrine med urter og blåbær coulis
  • Små krydret omeletter
  • Bagt lyssej/lakse mousse med persille og sprødt
  • Serranoskinke med melon og pesto
  • Spansk chorizopølse med tomat relish
  • Lufttørret okseinderlår med sorte Barrel oliven
  • Grillet svinemørbrad serveret med mild kørvel-peber mayo
  • Røget brie serveret med syltet nødder
  • Chokoladekage med nougatknas.

Serveres med groft brød og tapanader.

CHEFS TABLE

– EN DEJLIG FROKOST, RECEPTIO ELLER MINDEHØJTIDLIGHED

FROKOSTMENU

  • Grovbrød, rugbrød og smør
    Koldrøget laks med røræg og asparges, hertil krydderurte crème
    Æg og tomat med rejer og hakket purløg
    Serrano skinke med honing melon og pesto
    Lune frikadeller med rødkål
    Urtemarineret kartoffelsalat
    Pastasalat med feta, oliven, soltørret tomat og estragon
    2 slags oste med druer
    Bagt æblekage med vaniljecreme og figner

CHEFS TABLE

– NATMAD / SKRUB AF MAD

  • Pålægsbord med 3 slags pålæg og lun leverpostej 
    med diverse tilbehør, rugbrød og grov boller
    Kr. 75,-

  • Årstidens suppe med brød. Kartoffelporre suppe med ristet bacon og purløg. 
    Crèmet asparges suppe med kødboller. Jordskokke suppe med sprød Serrano. Kyllinge-karry suppe med ris
    Kr. 50,-

  • Croissanter med reje og kyllingesalat, blandet grønsalat
    Kr. 75,-

  • Lune frikadeller med kartoffelsalat og brød
    Kr. 75,-

  • Æggekage med bacon, tomat, purløg, sennep og rødbeder med rugbrød
    Kr. 75,-

  • Pariserbøf med rødbeder, hakket rødløg, peberrod, kapers og æggeblomme
    Kr. 95,-

  • Mørbrad i champignon a la crème med agurksalat, tomat og rugbrød
    Kr. 95,-