LÆS MERE OM ALLE VORES MENUER HER. Min. 15 pers
– DET GODE DANSKE KØKKEN
FORRETTER
- Tarteletter med høns i asparges serveret med frisk hakket tomat og persille concassé
- Koldrøget laks serveret på salat. Hertil asparges og krydderurtecreme
- Rejecocktail anrettet på salat, asparges, tomat, rogn og hjemmelavet rød dressing
Der medfølger brød samt saltet smør fra Thise til alle forretterne
HOVEDRETTER
- Gammeldags kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorffsalat, tyttebærmarmelade, asier, brunede- og hvide kartofler, smørdampede bønner og vildtsauce
- Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun rødkål, asier og kartoffelchips. Hertil brunede- og hvide kartofler samt skysovs
- Majskyllingebryst med soufflé-fars serveret med sauté af savoykål og rødløg, bagte rødder med timian og honning, fyldt bagt kartoffel og cremet krydderurtesauce
DESSERTER
- Nøddebund serveret med hjemmelavet vaniljeis, syltede bær og coulis
- Chokolademousse med sprød karamel. Hertil hindbærsorbet
- Rabarbertærte med marcipan, serveret med brombærflødeis og frisk frugt
3 RETTER PR. KUVERT KR. 378,-
– SPÆNDENDE RETTER MED SÆRPRÆG
FORRETTER
- Rødbedesaltet laks med salat af nye skud og urter, citrus, rogn, purløgspesto og rugbrødschips
- Rørt kyllingesalat af confiteret lår med stegte svampe, anrettet på grillet ananas og brøndkarse. Hertil marinerede- og sprøde jordskokker
- Blåmusling-cremesuppe serveret med soufflé af årstidens hvide fisk og koldrøget laks
Der medfølger brød samt saltet smør fra Thise til alle forretterne
HOVEDRETTER
- Dansk oksemørbrad fra Finland serveret på stegte svampe og grillede gulerødder med timian. Hertil Pommes Anna og rødvinsreduktion
- Farseret perlehøne i duet med grillet kalvemørbrad, anrettet på kål og honningbagte små porrer. Hertil glaserede rødløg, kartoffelgratin og portvinssky
- Rosastegt krondyrfilét anrettet med smørstegte kejserhatte og æbler samt variation af pastinak. Hertil Pommes Rösti med ramsløg og enebærsauce.
DESSERTER
- Chokoladefondant med hjerter af hindbær anrettet på legeret vaniljecreme og serveret med hindbærparfait-is
- Æble-flødeis og marinerede æbletern, serveret med kanelcreme og sprøde mandelflager
- Mandel-pistacietærte toppet med hvid chokoladeganache. Hertil mangokompot og hindbærcoulis
3 RETTER PR. KUVERT KR. 428,-
– EN OPLEVELSE FOR SANSERNE
FORRETTER
- Balotine af årstidens hvide fisk og jomfruhummer, serveret i skum af blåmuslinge-fumé, anrettet med marinerede ærteskud og syre
- Carpaccio af kammusling anrettet med plukkede krydderurter, citrusperler, rød skovsyre og purløgs-vinaigrette
- Balsamico-graved okse anrettet med grove salater, syltede æbler samt grov sennepscreme og smørristet rugbrød
Der medfølger brød samt saltet smør fra Thise til alle forretterne
HOVEDRETTER
- Tunggris-mørbrad fra Dyrbar, a la Wellington, serveret med tartelet med ærter-francaise, glaserede løg samt Kartoffel Dauphine og kraftig Sauce Bordelaise
- Dansk kalvemørbrad med panchetta og sprød svampetrøffelkugle serveret med grillede rødder, forårsløg, Pommes Anna og kraftig trøffelsauce
- Rosastegt lammekrone serveret med smørstegte bønner, anrettet med dampede asparges. Hertil tomat-rosmarin glaseret kartoffelkage samt calvadossauce
DESSERTER
- Lun chokolade vulkan-soufflé og vanilje-marscarponemousse samt hindbærsorbet
- Hindbær dobbeltcreme parfait-is og chokolade-karamel ganache samt pistacieflan
- Gateau Marcel serveret med cynel af portvinsskum samt champagnesorbet
3 RETTER PR. KUVERT KR. 448,-
– KONFIRMATIONSMENU
VÆLG EN FORRET
- Rørt tunmousse serveret med rejer, salat, citron, æg, tomat og krydderurtecreme
- Klassisk rejecocktail med salat, asparges, citron, rogn og hjemmelavet rød dressing
- Tarteletter med høns i asparges serveret med tomat og hakket persille
- Bagt laks med chili, honning og mandler serveret med salat, citron og tomat samt krydderurtedressing
Der medfølger brød samt saltet smør fra Thise til alle forretterne
HOVEDRET FRA BUFFET – VÆLG TO SLAGS KØD
- Helstegt dansk kalvefilét
- Marineret kalkunbryst
- Honningbagt benskinke
Helstegt oksemørbrad + 45,-TILBEHØR:
- Smørstegte kartofler med krydderurter
- Flødekartofler
- Blandet sprøde salater med friske grøntsager, dressing, syltede hvidløg, olivenmix, cremet ost og lidt knas
- Tomatsalat med frisk mozzarella, løg og pesto
- Pastasalat med soltørrede tomater og forårsløg
- Flødeskysauce
DESSERTEN
- Chokoladekonfektkage serveret med jordbæris. Hertil frisk frugt
3 RETTER PR. KUVERT KR. 388,-
– CARVERYMENU NR. 1
FORRET PÅ TALLERKEN
- Bagt laksemousse og stegte kæmperejer med hvidløg serveret med små salater, marinerede asparges og urtecreme. Hertil lunt brød samt saltet smør fra Thise.
HOVEDRET FRA BUFFET MED TO SLAGS KØD
- Hvidløgsstegt oksefilet
- Langtidsbagt honning/chili benskinke
- Råstegte krydderkartofler
- Svampe-porretærte gratineret med parmesan
- Blandet salat med friske grøntsager og dressing
- Båndpastasalat med feta og karse
- Grov tzatziki
- Lys timiansauce
DESSERT PÅ TALLERKEN
- Hjemmebagte pandekager serveret med parfait- og sorbet-is, friske frugter samt hindbærcoulis
PRIS PR. KUVERT KR. 388,-
– CARVERYMENU NR. 2
FORRET PÅ TALLERKEN
- Grillet laks serveret med syltede tomater, feldsalat samt sauce tatar og citrusperler. Hertil brød, saltet smør fra Thise og oliventapenade
HOVEDRET FRA BUFFET MED TRE SLAGS KØD
- Rosastegt oksemørbrad
- Fyldt kylling med souffléfars
- Lammekølle bagt med rosmarin, hvidløg og timian
- Kartoffel Dauphine
- Krydderstegte rissolles med ramsløg
- Båndpastasalat med oliven, feta og karse
- Plukkede salater med forskellige grøntsager
- Blommetomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumpesto
- Kraftig rødvinssauce med champignon og bacon
- Variation af groft brød
- Grov tzatziki
DESSERT PÅ TALLERKEN
- Praline-chokoladekage med hvid chokolademousse. Hertil vanilje-parfait-is og jordbær-chantilly samt frisk frugt
– TAPAS
Serveres som portionsanretninger fra buffet
FORRETTER
- Rødbede-rimmet torsk med frisee og dildsuace
- Mild røget kalvetatar med krydderurter, syltede løg og friterede kapers
- Ceviche af tun med avocadocreme og mango
- Rørt røget laks med urter, perler og brøndkarse
- Lyngrillet tun i soya og krydderurter, syltede tomater og spæde skud
- Gambasrejer i hvidløg-chilisauce med urter i julienne
- Stegte Chorizopølser med artiskokker og rød pimentcreme
- Lufttørret okseinderlår med pesto, høvlet ost og sorte oliven
Tilbehør: Groft brød, hummus, tapenade og tomatrelish
HOVEDRETTER
- Grillet og braiseret svinekæber i sauce
- Frikassé af oksemørbrad med lime, svampe, rosmarin og trøffelost
- Kyllingelår confiteret med semidried tomater, citrus og estragon
- Langstidsbagt kalvebryst I sky og grillede rødder
- Sprødstegt croquetas af risotto, serrano og trøffel
Tilbehør: Salat med frugter og bær samt confiterede små kartofler
DESSERTER
- Thise Fuldmåne med nødder i karamel, kompot af æble samt urteknækbrød
- Chokoladekage med hindbærskum
- Mandeltærte med creme af pistacienødder
- A la Crème brûlée med passionsfrugt og sesamflager
– LÆKRE HAPSERE OG SMÅ ANRETNINGER
- Bagte kæmperejer med citrus-mayo og ærteskud
- Carpaccio af kammusling med purløgs-vinaigrette og radicchio
- Blinis med ørredrogn, brøndkarse og syltede rødløg
- Koldrøget laks med brændt porre og avocadocreme
- Grillet tun med ruccolapesto og syltet tomat
- Bagt torsk med ramsløg og rødbedepuré
- Sprøde Arancini med tørret skinke og Thise Vesterhavsost
- Tatar af let røget kalvemørbrad med mild sennepscreme og jordskokker
- Tortillas med chorizo, kartofler og krydderurter
- Serranoskinke med melon og basilikumpesto
- Spansk chorizopølse med tomatrelish
- Bresaola med oliven og artiskok
- Grillet svinemørbrad med sesam, pastinakcreme og revet karamelsten
- Røget brie serveret med syltede nødder
- Chokoladekage med nougatknas
Serveres med små toasts, tapenade og hummes
– FROKOSTMENU
- Grovbrød, rugbrød og smør
- Koldrøget laks med røræg og asparges. Hertil krydderurtecreme
- Æg og tomat med rejer og hakket purløg
- Serranoskinke med honingmelon og basilikumpesto
- Lune frikadeller med rødkål
- Honningbagt skinke
- Kartoffelsalat med friske krydderurter
- Pastasalat med feta, oliven, soltørrede tomater og estragon
- To slags Thise oste med druer og kiks
- Bagt æblekage med vaniljecreme og frisk fugt
– BRUNCHMENU NR. 1
- Friskbrygget kaffe og the
- Økologiske rundstykker, hjemmebagt kernerugbrød og grovbrød
- Thise skyr med vanilje, granola og bærkopmpot
- Scrambled eggs med purløg og ristede, krydrede brunchpølser
- To slags lokale oste fra Thise; Hvid Kornblomst og Ravost
- Økologiske marmelader fra Søbogaard
- To slags økologisk pålæg fra Bertel & Muset; spegepølse med hvidløg og rullepølse med enestående smag
- Lun, hjemmelavet leverpostej med tørsaltet bacon og ristede champignon
- Noix De Jambon fra Bertel & Muset, saltet koldrøget og lufttørret skinkeinderlår
- Hjemmelavet spyd af Sødam kyllingebryst med sød marinade
- Smørstegte Pommes Rösti med ramsløg
- Årstidens friske, udskårne frugter og bær
- Chokoladebrownie
PRIS PR. KUVERT KR. 328,-
– BRUNCHMENU NR. 2
- Friskbrygget kaffe og the
- Økologiske rundstykker, hjemmebagt kernerugbrød og grovbrød
- Thise skyr med vanilje, granola og bærkopmpot
- Shot af sæsonens frugt og ingefær
- Æblemost fra Lyby frugtplantage
- Øllebrød med æblekompot og flødeskum
- Scrambled eggs med purløg og ristede, krydrede brunchpølser
- French toast med flødestuvet spinat og koldrøget laks
- To slags lokale oste fra Thise; Hvid Kornblomst og Ravost
- Økologiske marmelader fra Søbogaard
- Tre slags økologisk pålæg fra Thise & Ko samt Bertel & Muset; oksesalami, spegepølse med hvidløg og rullepølse med enestående smag
- Lun, hjemmelavet leverpostej med tørsaltet bacon og ristede champignon
- Noix De Jambon fra Bertel & Muset, saltet koldrøget og lufttørret skinkeinderlår
- Hjemmelavet spyd af Sødam kyllingebryst med sød marinade
- Smørstegte Pommes Rösti med ramsløg
- Årstidens friske, udskårne frugter og bær
- Chokoladebrownie
- Hjemmelavede blåbærpandekager med ahornsirup
PRIS PR. KUVERT KR. 378,-
– NATMAD / SKRUB AF MAD
Pålægsbord med tre slags pålæg og lun leverpostej med diverse tilbehør, rugbrød og grov boller …. Kr. 118,-
Årstidens suppe med brød …. Kr. 88,-
- Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og purløg
- Crèmet aspargessuppe med kødboller
- Jordskokkesuppe med sprød Serrano
- Kyllinge-karrysuppe med ris
Hotdog, røde og brune pølser med diverse tilbehør …. Kr. 88,-